Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un dels taurons de les nostres costes que, tot i no formar part del receptari tradicional,  està arribant cada cop més als nostres mercats, fruit de la influència de la cuina andalusa. Els exemplars, que solen pesar uns 50 quilos, es presenten pelats i, generalment, en forma de lloms o de cues, d’on es tallen filets, com en el cas de la tonyina. Tot i la preparació tradicional andalusa, que el posa en adob i el fregeix degudament arrebossat, hauria de ser factible adaptar-lo al nostre receptari, donat que mussoles, gats i altres peixos de la mateixa família s’han consumit a casa nostra des de sempre. Com tota la bastina (peixos cartilaginosos), el seu metabolisme de l’amoníac reclama una frescor impecable o un tractament, com el de l’adob, amb una mica de vinagre, que n’elimini la possible fortor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: