Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Masia Bou

Valls

Masia Bou

Masia Bou

Si parlar de calçots és parlar de Valls i l’Alt Camp, parlar de calçotada és parlar de Masia Bou (amb permís de Casa Fèlix, és clar). Perquè els hereus de Josep Gatell i Maria Roda es vanten de ser els creadors de la calçotada. I no els falta raó. Al restaurant tot és al servei de la calçotada. Des de l’aparcament al monument de l’entrada, passant pels diversos àmbits, entre els quals destaca la plaça dels Roures, un espai dominat per uns pocs arbres d’aquesta mena. Això sí, centenaris. Una demostració més que evident que la massificació (capacitat per a 900 persones) no ha de ser forçosament sinònim de pèrdua de qualitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: