Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Campanya del Peix Blau Ganxó

Bonítol, verat, seitó, sorell, tonyina, peix espasa, salmó i sardina són alguns dels peixos blaus que, fins al 17 de juny, es trobaran a les cartes de tots els restaurants ganxons. I és que, per 21è any consecutiu, la població de la Costa Brava celebra una campanya gastronòmica, la més veterana de tot Catalunya, amb el peix blau com a protagonista a taula.

Catorze establiments del municipi han preparat menús especials per enaltir les qualitats d’un tipus de peix que sempre ha estat present a les cuines de Sant Feliu, per la tradició pesquera. S’hi podrà tastar arròs a la cassola amb sardines, tataki de bonítol, pebrots del piquillo farcits de peix blau, anxoves de Sant Feliu amb coca torrada, tagín de sardina i salmó amb cava, entre altres propostes. A més, per contribuir a difondre la cuina local i el peix blau, també s’han organitzat cursos de cuina oberts a tothom i tastos per conèixer i saber diferenciar cadascun dels exemplars que es pesquen a Sant Feliu.

PREU
A consultar €

17220 Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: