Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Campanya gastronòmica Bacallà&Peixopalo

Arriba la Quaresma, i un any més el bacallà és un dels productes estrella a les taules. Les cuines de Sant Feliu de Guíxols són conscients d’això i organitzen una campanya gastronòmica que gira entorn del bacallà i el peixopalo. El bacallà sec o peixopalo es va introduir a la gastronomia catalana a través del port de Sant Feliu de Guíxols. Actualment, és un aliment imprescindible de la cuina empordanesa, lligant mar i terra. Aquesta iniciativa vol recuperar la tradició culinària i reinventar nous plats amb aquest peix tan significatiu per a la gastronomia de la zona. 

Els establiments participants en la campanya proposen menús amb el bacallà com a element central. Els restaurants que s’han adherit a la proposta són: Restaurant les dunes (Barcelona Hotel), Can Nadeu, Can Pope, Can Toni Covas, Casa Teva, Cau del Pescador, Culture, el Ginjoler, La Gaviota BarTaverna, La Pansa, La Proa, Marabú, Murlà, Nit i dia, Sant Pol Hotel Restaurant. 

MÉS INFORMACIÓ

17220 Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: