Del 10 de febrer al 20 de març, diversos restaurants de Sant Feliu de Guíxols oferiran menús gastronòmics basats en aquesta espècie típica guixolenca que arriba a les taules per la quaresma.
Per aquestes dates, el peixopalo és reinventat a les cuines de Sant Feliu amb diferents menús amb aquest peix com a protagonista. Els menús van dels 12,90 als 40 €, però alguns dels establiments també ofereixen plats i 'pintxos' a la carta.
Els restaurants participants en la campanya són:
Bahia, Barcarola Hotel- Restaurant Les Dunes, Butron Berria, Ca l’Isern, Can Noguera, Can Pope, Can Salvi, Can Toni Covas, Cas Romagué-Casa Irla, Casa Buxó, Casa Elisa, Catalunya, Cau del Pescador, Chic Hostal, El Tinglado,La Carbonera,La Cava,La Clova,La Gaviota BarTaverna,La Marquesina,La Pansa,La Proa,La Tavernade l’Àngel, L’Infern, Marabú, Nit i Dia, Nou CasinoLa Constància, Rambla Tapas, Sa Marinada, Sant Pol Hotel Restaurant, Taverna del Mercat, Vidrà Restaurant Club Nàutic, Voramar i Vualà.