Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Campanya gastronòmica del Bacallà & Peixopalo

Del 10 de febrer al 20 de març, diversos restaurants de Sant Feliu de Guíxols oferiran menús gastronòmics basats en aquesta espècie típica guixolenca que arriba a les taules per la quaresma.

Per aquestes dates, el peixopalo és reinventat a les cuines de Sant Feliu amb diferents menús amb aquest peix com a protagonista. Els menús van dels 12,90 als 40 €, però alguns dels establiments també ofereixen plats i 'pintxos' a la carta.  

Els restaurants participants en la campanya són:

Bahia, Barcarola Hotel- Restaurant Les Dunes, Butron Berria, Ca l’Isern, Can Noguera, Can Pope, Can Salvi, Can Toni Covas, Cas Romagué-Casa Irla, Casa Buxó, Casa Elisa, Catalunya, Cau del Pescador, Chic Hostal, El Tinglado,La Carbonera,La Cava,La Clova,La Gaviota BarTaverna,La Marquesina,La Pansa,La Proa,La Tavernade l’Àngel, L’Infern, Marabú, Nit i Dia, Nou CasinoLa Constància, Rambla Tapas, Sa Marinada, Sant Pol Hotel Restaurant, Taverna del Mercat, Vidrà Restaurant Club Nàutic, Voramar i Vualà. 

PREU
De 12,90 a 40 €

MÉS INFORMACIÓ

Campanya gastronòmica del Bacallà & Peixopalo de Sant Feliu de Guíxols
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

17220 Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: