Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Característiques dels nabius

Petites perles plenes d'antioxidants, aquests fruits també aporten altres beneficis a l'organisme. Descubriu-los!

Nabius

Nabius

Beneficis per al cos:

  • Prevé la demència senil: segons estudis realitzats al 2015, consumir 200g de nabius al dia durant 10 setmanes millora la memòria, ajudant així a prevenir la demència senil.
  • Les antocianines: els nabius destaquen pels seus colorants naturals amb efectes beneficiosos per a la salut anomenats antocianines, substàncies derivades dels flavonoides. Poden contribuir en la prevenció de la hipertensió arterial i diabetis tipus 2.
  • Recomanats per infeccions d'orina: s’ha demostrat que inhibeixen l’adherència de diferents bacteris, per això s’utilitzen en la prevenció i en el tractament d’infeccions d’orina.

Elecció i conservació:

  • Nabius al setembre: la temporada dels fruits comença al setembre, de manera que aquesta és la època ideal per comprar els millors nabius.
  • Vida curta: al contrari que moltes altres fruites, els nabius tenen una vida útil molt curta, de manera que si es compren, s'han de menjar en els pròxims dies. 
  • Conservació de llarga durada: si es volen conservar més temps, unes 2 setmanes, és important emmagatzemar-los a temperatures baixes (entre els -0.5ºC i 0ºC).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: