Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Coneixeu l'alvocat, el súper-aliment

Totes les propietats i beneficis de l'alvocat, a més del seu sabor, han fet d'aquesta fruita un aliment de moda

Alvocats

Alvocats

Beneficis per al cos:

  • Regula el colesterol: el consum de mig alvocat al dia pot ajudar a mantenir els nivells normals de colesterol en sang, aquest fet és degut a la seva composició rica en greixos monoinsaturats.
  • Greixos saludables: té una excel·lent composició en greixos saludables que permet assimilar millor les vitamines antioxidants que conté ell mateix, així com les de l’aliment amb el que el combinem. A més, estudis recents demostren que l’alvocat ajuda a tenir un cor sa, a regular els nivells de sucre en sang i a tenir una pell més saludable.
  • Amb molta fibra: una propietat a destacar és el seu alt contingut en fibra, que ajuda a millorar el trànsit intestinal, a disminuir els nivells de colesterol en sang i preveu l’aparició de càncer de còlon.
  • Avantatges del magnesi: cal realçar també la quantitat en magnesi, un mineral necessari per mantenir les artèries fortes, reduir l’absorció de greix de la dieta i el risc de diabetis.

Conservació:

  • Òptims?: un cop comprats, per saber si està madur podem treure la petita rama que queda a la part de sota. Si al treure-la es veu un buit de color fosc o negre, voldrà dir que està massa madur; en canvi, si aquest buit té un color verd clar, ens indicarà que està al punt òptim de consum.
  • Maduració forçada: per tal d’accelerar la seva maduració s’aconsella embolicar-lo amb paper de diari juntament amb una poma o un plàtan. Un cop madurs es poden guardar a la nevera fins a una setmana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: