La poma Golden i la Fuji són les dues de les varietats més consumides a Catalunya. Cada una amb els seus amants i detractors. Voleu conèixer en què es diferencien?
Poma Golden:
- Groga: el color daurat de la Golden és tan característic que dóna nom a la varietat.
- Dolça: és una de les varietats més dolces que podem trobar al mercat. Ideal per als llaminers!
- Fresca: com que no és gens àcida, a l’estiu és molt refrescant. A més, és molt sucosa.
- Cuita: si heu de fer pomes al forn, trieu aquesta varietat, però vigileu, ja que té tendència a perdre la forma quan.
Poma Fuji:
- Vermella: hi ha moltes varietats de poma vermella. La Fuji, a més, té tons verds.
- Cruixent: si voleu convertir la poma en un aperitiu, la Fuji és ideal, perquè és la més cruixent.
- Seca: com la Golden, no és gens àcida, però tingueu en compte que la Fuji és menys sucosa i, per tant, menys refrescant.
- Forta: si voleu que la poma cuita tingui el millor aspecte possible, la Fuji és l’opció ideal, ja que no perd la forma.