Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els beneficis de l'aigua amb gas

Bombolles fresques i agradables amb un punt àcid

Aigua amb gas

Aigua amb gas Getty Images

Només en casos excepcionals, l'aigua amb gas té un origen absolutament natural. El més habitual és que sigui l'acció humana la que hi afegeix el gas responsable de les bombolles que genera en destapar-la. Tenen presència a la majoria de cartes dels restaurants per oferir als comensals la possibilitat de triar-ne segons l'origen geogràfic, la mineralització, l'acidesa i, és clar, la força del gas. A banda de tenir les mateixes propietats que l'aigua normal, H2O, l'aigua amb gas incorpora més beneficis:

  • Àcid carbònic. L'àcid carbònic que conté estimula la secreció dels sucs gàstrics i facilita les digestions, ideal per als qui tenen digestions pesades.
  • Saciant. El gas genera sensació de sacietat i pot anar bé en dietes d'aprimament.
  • Refrescant. També és molt recomanable prendre-la a l'estiu en comptes de refrescos ensucrats, és molt més sana i podeu personalitzar-ne el gust amb fruites i espècies.

Així, l'aigua amb gas ha deixat de ser un producte secundari per posar-se al mateix nivell que la resta de begudes que formen part habitual dels nostres àpats. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: