De la molta del gra fins a la cafeteria i la tassa. Us aconsellem com preparar el millor cafè.
- Una cullerada sopera rasa. La quantitat de cafè per tassa és de 7-8 grams. S'ha de fer amb aigua mineral i no s'han de superar els 98 ºC (no ha d'arribar a bullir). No el reescalfeu!
- Amb molinet. La millor opció és el de moles, mai d'aspes. Es moldrà de manera més uniforme. Moleu només la dosi justa de cafè, per mantenir-ne l'aroma i el gust.
- Envàs: tancat hermèticament. Si compreu el cafè acabat de moldre, conserveu-lo en un lloc fresc i sec, preservat de la llum. Si l'heu de guardar més de qinze dies, congeleu-lo.
- Una cafetera, un cafè. Per a un cafè de gust intens i concentrat, cafetera exprés; per a un de suau i d'aromàtic, la de degoteig (Melitta); i per a un cafè fort i saborós, la italiana.
- En tassa de porcellana. És el millor recipient, ja que manté l'escalfor durant més temps. Escalfeu abans la tassa per ajudar a mantenir la temperatura del cafè acabat de fer. Degusteu-lo amb tranquil·litat!