Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com aconseguir els canelons més cremosos

El resultat final dels canelons depèn molt de la cremositat. Seguiu aquests consells i no dubtareu a comprar una barra de pa per sucar-hi la beixamel!

CUINA.CAT

16/12/2022
Canelons de tempeh i bolets

Canelons de tempeh i bolets

Els canelons són un plat que ens encanta, però alhora són molt laboriosos de fer. Per què el temps dedicat i la feina us siguin el màxim de profitosos, seguiu aquests consells i n'obtindreu un resultat ben cremós!

  • Tamiseu la farina amb un colador perquè no es formin grumolls i després afegiu-hi la llet a temperatura ambient.
  • Cuineu bé la farina perquè no tingui gust de cru i una vegada estigui feta del tot deixeu-la coure a foc lent durant uns 4-5 minuts.
  • Si feu servir porc o vedella, empreu la part magra de la part del coll, ja que és més melosa. Si preferiu fer els canelons d'ànec, useu el fetge fresc.
  • Sigueu generosos amb l'oli. La carn ha de quedar ben daurada.
  • Equilibreu el greix. Cal que la carn del caneló no sigui greixosa i faci bola, però tampoc que sigui tan fluida que sembli que no hi hagi carn.
  • No deixeu molt de temps els canelons al forn mentre es gratinen. Si no, es ressequen i perden melositat.
  • Mengeu-los al moment. Si no teniu fins a màxim quatre dies per fer-ho, ja que els canelons perden qualitat i la pasta queda més desfeta.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: