La papillota és una de les tècniques de cuina més senzilles i saludables. Apreneu a fer-la a la perfecció!
Salmó a la papillota
El millor material per embolicar els aliments és el paper de plata, ja que assegura un perfecte tancament. També podeu fer servir paper de forn vegetal o qualsevol altre material que sigui resistent a la calor.
Si ho preferiu, podeu utilitzar la paella o el microones en lloc del forn. També podeu fer la papillota a la graella i els aliments absorbiran unes aromes del torrat que donaran un gust molt especial.
Procureu desossar la carn en trossets petits i treure les espines del peix.
Si hi afegiu verdures dures com l'espàrrec o la coliflor, salteu-les abans de cuinar-les a la papillota perquè s'estovin una mica.
Salteu les verdures uns minuts abans a la paella amb una mica d'oli i sal per potenciar el sabor. També podeu marcar una mica els trossos de peix.
Comproveu que el paquet de la papillota s'infla per saber que els ingredients de l'interior ja estiguin fets.
Serviu el plat embolicat fins a la taula perquè tots els convidats puguin apreciar les aromes que s'han format dins la papillota.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia