CUINA.CAT
16/04/2018La picada és un dels condiments essencials de la cuina catalana. No és una salsa autònoma, com ho pot ser la maionesa o el romesco, sinó que s'elabora per acompanyar un plat en el moment de la seva cocció. Les picades casen amb tot tipus d'ingredients, com arròs, peix, carn, verdures, llegums i fins i tot amb determinades postres, i així enriqueixen considerablement el gust i el perfum de les nostres receptes.
Sovint, les picades s'afegeixen a la cassola uns vuit o deu minuts abans que l'ingredient principal estigui cuit del tot. Són el colofó, el punt final d'una preparació, l'última aroma que s'afegeix per donar per acabada aquella operació de coure i que anirà precedida d'una estona de repòs perquè l'elaboració s'assenti bé. Aquí et donem algunes claus perquè li quedin perfectes:
Bol de musclos amb vi i picada de julivert i nous / Becky Lawton Becky Lawton
Bol de musclos amb vi i picada de julivert i nous / Becky Lawton Becky Lawton
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: