Un dels productes que no poden faltar en obrir la nevera són els ous. Aquest aliment és resolutiu i versàtil de cuinar, i tant ens pot salvar d'un imprevist com ser l'ingredient estrella d'una elaboració gurmet. Sobre el seu consum, però, hi ha dubtes i controvèrsia. Són perjudicials o saludables per al nostre organisme? Quantes vegades en podem menjar per setmana? Quina és la millor manera de cuinar-los? Els ous, per la seva facilitat de preparació, són un producte essencial de la nostra gastronomia!
Ous en conserva Thinkstock
Alguns consells que haurieu de saber per comprar els millors ous i conservar-los correctament:
Ou de guatlla a baixa temperatura amb caviar
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: