LARA SÁNCHEZ
19/11/2021Cada cop és menys habitual veure comprar un enciam complet, amb totes les seves fulles. Els supermercats han acabat per oferir la bossa o safates preparades i els restaurants i els particulars han caigut en la temptació de comprar-les o d’oferir-les al públic. Són molts els que pensen que comprant aquesta bossa hi acaben guanyant econòmicament, però res més lluny de la realitat. Un enciam sencer té més frescor, més vitamines i no conté gas inert. A més, acaba sent més barat perquè la bossa l’heu de fer fora als dos o tres dies. Aquí us expliquem alguns secrets de l'enciam que val la pena conèixer!
Enciam romà / Thinkstock
Cultiu d'enciam / Thinkstock
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: