Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els beneficis de l'all negre

És saludable i ajuda a prevenir malalties i a mantenir-nos sans

04/09/2018
01 All negre

All negre

L’all negre és un producte originari del Japó, on es consumeix una gran quantitat d’all cru. És un tipus d’all que sorgeix a partir d’unes determinades reaccions químiques de l’all comú que rebaixen la fortor aromàtica. Aquest condiment típic als plats asiàtics té deu vegades més propietats medicinals i nutricionals que el producte originari. Així, doncs, l’all negre no només donarà sabor als teus plats, sinó que farà la teva dieta més saludable. De fet, aquest aliment actua com un antibiòtic natural i té propietats beneficioses per al nostre cos. Aquests són alguns dels seus beneficis:

  • És antioxidant i diürètic
  • Estimula el fetge per depurar toxines
  • Enforteix el sistema immunitari
  • Prevé malalties cardiovasculars i el risc de trombosis
  • Ajuda a baixar la pressió arterial i combat la hipertensió
  • Conté aminoàcids que estimulen la formació i la reparació del teixit muscular. És per això que també prevé l’atròfia i regula els nivells de sucre i colesterol.

El més recomanable és menjar-ne un o dos grans al matí en dejú, ja que segons els experts estimula la ment i dóna energia. Tot i això, cal tenir en compte que la digestió pot ser pesada per algunes persones. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: