All negre
L’all negre és un producte originari del Japó, on es consumeix una gran quantitat d’all cru. És un tipus d’all que sorgeix a partir d’unes determinades reaccions químiques de l’all comú que rebaixen la fortor aromàtica. Aquest condiment típic als plats asiàtics té deu vegades més propietats medicinals i nutricionals que el producte originari. Així, doncs, l’all negre no només donarà sabor als teus plats, sinó que farà la teva dieta més saludable. De fet, aquest aliment actua com un antibiòtic natural i té propietats beneficioses per al nostre cos. Aquests són alguns dels seus beneficis:
El més recomanable és menjar-ne un o dos grans al matí en dejú, ja que segons els experts estimula la ment i dóna energia. Tot i això, cal tenir en compte que la digestió pot ser pesada per algunes persones.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: