LARA SÁNCHEZ
16/02/2016Tothom coneix l’areng nòrdic que es troba al nord de l’oceà Atlàntic, però de segur que no tanta gent coneix l’arengada que mengem els catalans i que no té res a veure amb la nòrdica. Antigament, es menjava aquest aliment en temps de penúries, com per exemple durant la Guerra Civil, i era costum acompanyar-les amb trinxat de col i bròquil, mongetes seques, escalivada o, directament, amb pa i tomàquet. Però ara s’ha convertit en un producte bàsic a la nostra taula, ja que combina amb molts aliments i es pot fer servir tant per dinar com per sopar.
Arengades / Thinkstock
Arengades amb julivert / Thinkstock
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: