Durant dècades la carbassa es va considerar menjar de pobres, que alimentava famílies senceres. Actualment, la gran hortalissa taronja s’ha guanyat el prestigi: ha aconseguit estar present a les cuines de totes les cases, i de retruc també s’ha fet un lloc destacat als plats dels millors restaurants.
I és que es tracta d’una hortalissa bona, bonica, barata i, a més, saludable. Sense cap dubte, tot un tresor culinari que us permetrà paladejar el millor de la tardor. Tot i així, per aprofitar al màxim les possibilitats que ofereix, cal saber triar-la i tractar-la.
Diversos tipus de carbasses / Thinkstock
Carbasses / Thinkstock
Crema de carbassa / Thinkstock
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: