Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les diferències entre el suc i el nèctar

No tots els sucs són iguals i, de fet, val la pena conèixer les diferències entre els més habituals del mercat i supermercat

Suc de taronja

Suc de taronja

Quina diferència hi ha entre el suc i el nèctar? Ho descobrim!

Suc

  • Natural. Sempre que no sigui a partir de concentrat, el suc és més natural que el nèctar, ja que està fet, exclusivament, de fruita espremuda.
  • Vitamines. Part de les vitamines de la fruita les trobem a la pela, però també n’hi ha a la polpa i, per tant, en el suc.
  • Liquat o espremut. Per a les taronges i les llimones, feu servir una espremedora, però per a la resta és millor una liquadora.
  • Polpa. Conserveu la polpa de la fruita, ja que conté fibra.

 

Nèctar

  • Meitat i meitat. En un nèctar, la meitat del producte (com a mínim) ha de ser suc natural, però després s’hi afegeix aigua i sucre.
  • Durabilitat. Els nèctars es poden conservar més temps a temperatura ambient.
  • Pera i préssec.  Dos dels nèctars més habituals que trobem al mercat són el de préssec i el de pera, però se’n pot fer de qualsevol fruita. Fixeu-vos en l’etiqueta!
  • Amb moderació. Tot i que conserva les vitamines del suc natural, el nèctar té més sucre i, per tant, no n’heu d’abusar.

 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: