Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les fruites més hidratants de l'estiu

Les altes temperatures de l'estiu es poden contrarestar amb tota l'aigua que tenen aquestes fruites!

Síndria, una de les fruites més hidratants

Síndria, una de les fruites més hidratants

Hi ha moltes fruites que tenen molta aigua i són molt refrescants, i heu de conèixer les seves característiques principals.

  • Síndria: juntament amb la maduixa, és la fruita més rica en aigua, amb un 92% del total, i gairebé sempre és dolça. Com més vermella, millor! Hi ha fins a set tipus de varietats de síndria, tot i que no totes arriben als mercats de casa nostra.
  • Meló: és la quarta fruita que té més aigua, concretament, un 90%. La varietat que més mengem nosaltres és la de pell de granota, grossa i amb la pela de color verd fosc, encara que és una fruita amb moltíssimes varietats. N'hi ha més de 30!
  • Pinya: a més de ser dolça i amb un punt exòtic, la pinya és una fruita força hidratant, ja que conté un 87% d'aigua. A més, té propietats antiinflamatòries, ajuda a digerir les proteïnes i no és gens indigesta.
  • Préssec: amb un 88% d'aigua, aquesta fruita s'ha convertit en una de les més consumides a l'estiu, ja que és perfecta per portar a qualsevol lloc. Segons els experts, els seus pigments també protegeixen la pell i milloren el bronzejat, de manera que és ideal per a l'estiu!
  • Albercoc: segurament amb un de sol no en tindreu prou, i no passa res, perquè els albercocs ajuden a controlar els nivells de colesterol i tenen un 86% d'aigua. Destaca per la seva abundància en fibra, cosa que millora el trànsit intestinal, i la seva acció antioxidant.
  • Aranja: té un 91% d'aigua i un gust una mica peculiar. No cal que us la mengeu a mossegades, però si voleu la podeu afegir-ne el suc a l'aigua per refrescar-vos. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: