POL LEIVA
20/03/2018Hi ha moltes maneres de gaudir de la Pasqua però no hi ha cap dubte que els ous de xocolata i les mones són unes de les millors. Aprofitant que durant aquests dies tindreu els més petits a casa, és un bon moment perquè us ajudin a cuinar i aprenguin algunes tècniques molt bàsiques mentre fan ous de xocolata casolans. Us hi animeu? És molt més fàcil del que sembla i aquí us donem tota la informació que us cal per triomfar!
Ous de pasqua en un niu / Thinkstock
Ous de xocolata / Thinkstock
Quan tingueu tots els ingredients, ja us podeu posar a treballar. Amb cinc passos ben senzills els tindreu a punt. Preneu nota!
Ou i conill de xocolata / Thinkstock
Si no us surten bé a la primera, no us desespereu. Torneu-ho a intentar i, en tot cas, seguiu aquests consells:
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: