El romesco és una salsa típica catalana
Suquet de rap, un dels nombrosos suquets de peix
L'almadroc és una salsa de l'edat mitjana
Romesco casolà
És una recepta sense lactosa, amb gluten, i no és apta per a una dieta vegana.
Ingredients per a 4 persones
Per al romesco
Preparació
Bacallà amb samfaina
És una recepta sense lactosa, amb gluten, i no és apta per a una dieta vegana.
Ingredients
Per a la samfaina de pebrot i tomàquet
Preparació
Cargols rostits amb allioli
És una recepta sense lactosa, amb gluten, i no és apta per a una dieta vegana.
Ingredients per a 4 persones
Per a l’allioli
Aboqueu tot l’oli en una cassola, afegiu-hi els cargols en fred i tapeu-la. Enceneu el foc i deixeu-los coure a foc baix amb la cassola ben tapada, 40 min, sense obrir-la (els cargols es couen en el propi vapor).
Preparació
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: