CRISTINA CAMILLERI
16/04/2018Al món de la gastronomia el sabor i l’aroma han de combinar-se per aconseguir un plat que enamori els nostres sentits. A tots i a totes ens entra el menjar primer per la vista i l’olfacte i, després, pel gust. Però si cuinem dia a dia i no tenim la cura suficient pot quedar una olor forta i desagradable a la nostra cuina. Us donarem alguns consells molt útils per neutralitzar les olors a la cuina i per eliminar les males olors que us poden quedar a les mans. Tot bon cuiner o cuinera manté el seu lloc de treball (o d’oci) net, on la gent només sent l’olor del que està cuinant quan ho està cuinant.
Productes per netejar la cuina / Thinkstock
Xef netejant la cuina / Thinkstock
Rentar-se les mans / Thinsktock
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: