Fruita i verdura Thinkstock
Llimones en conserva
Dominar l’art de les conserves és un dels secrets per disposar de determinats productes de temporada tot l’any. Quan acaba l’estiu i, segons la tradició de la pagesia, és un dels moments òptims de l’any per elaborar conserves casolanes amb els excedents de fruita i verdura dels mesos més assolellats. Si voleu elaborar conserves a casa vostra, heu d'esterilitzar els pots i tenir en compte que les tapes han d'estar en condicions òptimes.
Melmelades Thinkstock
Una de les tècniques més populars per conservar els excedents de fruita (i també de verdura) és la melmelada o la confitura. És una opció saborosa, saludable i molt senzilla de fer. Us l'expliquem en cinc passos:
Voleu idees per fer melmelades? Doncs proveu de fer-ne de préssec i mango, de llimona o de síndría!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: