Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Carles Pérez de Rozas

Una cuina per gaudir amb tots els sentits

Carles Pérez de Rozas

Carles Pérez de Rozas Enrique Marco

Carles Pérez de Rozas (1987) dubtava entre ser cuiner o fotoreporter de guerra. Si buscava adrenalina, segur que també n’ha alliberat molta en les nombroses cuines per les quals ha passat, encara que són les de Michel Bras, a Laguiole, i Seiji Yamamoto, a Tòquio, i l’aventura al forn Pan de la Chola, a Lima, les que més l’han inspirat, confessa amb un entusiasme contagiós. Fa dos anys, va obrir al barri de Gràcia un restaurant fresc i informal que es diu Berbena. El local és petit, poques taules i una barra amb vistes a la cuina, però ell i els seus dos companys, Joaquín Indart i Luis Sánchez, el fan molt gran. En 30 metres quadrats, fan pa cada dia, cuinen amb tota llibertat, posen bona música, i enalteixen el vi, el cafè i, sobretot, el formatge... La seva cuina és sòbria i original, només senzilla en aparença. Amb pocs ingredients, sorprèn amb plats que són pura inspiració, com els brots de mostassa amb emulsió d’ous de lluç i la ja clàssica gírgola amb crema de coliflor i avellanes.

Berbena. Minerva, 6. Barcelona. Tel. 93 801 59 87. Obert de dimecres a diumenge. Preu: 40 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: