Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Carlota Claver

Tradición inconformista

Carlota Claver

Carlota Claver Enrique Marco

Pertànyer a una nissaga de restauradors de pedra picada, com la seva, no vol dir necessàriament heretar-ne la vocació, però, en el cas de Carlota Claver (1987), això va ser així. Va créixer entre cassoles i, amb el seu marit, Ignasi Céspedes, va acabar traçant un camí culinari propi fora del grup Alba, l'empresa familiar, però amb la complicitat dels pares i el germà. A La Gormanda, al cor de l'Eixample barceloní, ha convertit les seves gyozes de carn d'olla en una icona que reflecteix bé el seu estil "molt tradicional, però gens conformista". Just abans d'emancipar-se professionalment, comandava un restaurant que duia el seu nom, Carlota. Allà ja hi vam descobrir una xef que treballava amb determinació. A La Gormanda ara hi descobrim una Carlota Claver que estima la cuina de sempre, que reconforta, però que sap jugar amb els ingredients per divertir-nos. I en un sector mancat de referents femenins, la seva actitud —rigorosa i càlida a la vegada— és una inspiració valuosíssima.

La Gormanda. Aribau, 160. Barcelona. Tel. 93 127 60 49. Dinars de dimarts a diumenge i sopars de dimarts a dissabte. Preu: 50 €.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: