Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Moha Quach

Elogi al producte de proximitat

El restaurant El Terrat, de Moha Quach, és un dels participants a Tastets de Tarragona

El restaurant El Terrat, de Moha Quach, és un dels participants a Tastets de Tarragona Enrique Marco

Durant la seva infantesa a Nador, al nord del Marroc, Moha Quach (1989) va aprendre a respectar la natura i a valorar-ne els fruits. No podia ser d’una altra manera, amb el pare pescador i els avis amb terres i ramats propis. Als dotze anys es va establir a Tarragona i, després de formar-se a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils, la seva curiositat i ànsies d’aprendre el van portar a restaurants de Lió, Madrid i Barcelona. Però Quach tenia clar que volia endegar un projecte propi. I ho va aconseguir fa dos anys, quan va fer renéixer El Terrat, a Tarragona, amb una proposta molt personal i captivadora: una cuina atrevida i de tècnica depurada que reivindica el producte de proximitat. Ha convertit els horts, els mercats i les llotges en una font d’inspiració contínua, i parla dels proveïdors amb estima i admiració. La gamba vermella de Tarragona amb cremós de romesco i el xai lletó a baixa temperatura amb tocs marroquins esbossen la seva aposta d’èxit.

El Terrat by Quach. Pons d'icart, 19. Tarragona. Tel. 977 24 84 85. Obert de dilluns a diumenge. Preu: 50 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: