Ada Parellada organitza a Semproniana un sopar contra el malbaratament alimentari amb un menú per 4 €. El dimarts 16 de febrer tindrà lloc al restaurant la segona edició del GastroRecup, un sopar que té l'objectiu de conscienciar la població sobre l'excedent de productes que són rebutjats pel circuit comercial.
Un aliment 'recuperat' és un producte en perfecte estat de consum que ha estat desestimat ja sigui per qüestions d'estètica o per no estar dins els exigents paràmetres de qualitat del mercat. Així, aquesta iniciativa vol qüestionar la sostenibilitat social i econòmica del sistema i fer entendre als venedors, cuiners i consumidors que es poden crear àpats de qualitat i, alhora, socialment responsables.
El dia 16 de febrer, a les 21 h, el Semproniana funcionarà com és habitual. Els assistents ocuparan les taules com si haguessin fet la reserva un dia qualsevol, però no disposaran de cartes, ja que els plats que s'oferiran estaran elaborats en funció dels productes que s'hagin obtingut aquell dia; per aquest motiu, el restaurant no pot avançar quin serà el menú. El preu del sopar serà de 4 € amb begudes a part.