Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària provocada per la Covid-19 va obligar a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria a aturar la iniciativa i pr això es posa de marxa de nou aquest mes de juliol, per ajudar al sector a adaptar-se, poc a poc, a la nova normalitat.
Durant més de dues setmanes, els menús elaborats per 20 restaurants participants traslladaran els sabors imprescindibles del nostre mar i de la nostra terra als paladars de tothom que s’apropi a redescobrir l’arròs mariner de Tarragona. Els establiments participants han elaborat menús tradicionals o innovadors amb arròs BAYO del Delta de l’Ebre i maridats amb vins del celler CLOS MONTBLANC, DO Conca de Barberà, ambdós patrocinadors oficials de l’Arròs Mariner de Tarragona.
Els menús gastronòmics dels establiments participants tenen un preu que va des dels 15 euros i fins als 50 euros i consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.
Els restaurants participants són: Alta Taberna Solric, Arlemar Restaurant, Ca l’Eulàlia, Cócula Restaurant, El Llagut, El Paseo, El Pòsit del Serrallo, El Terrat, Fòrum, La Morada, La Xarxa, Les Fonts de Can Sala, Mos Restaurant, Palau del Baró, Restaurant Barhaus, Restaurant La Caleta, Restaurant SolRic, Restaurant TarracoPark, Seasons.