Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cal dir que la llet de cabra, que habitualment es ven en botigues d’alimentació natural, té força avantatges. Primer, perquè la seva composició, amb menys colesterol i uns àcids grassos de cadena més curta, la fa més digerible, Segon, perquè, fruit d’això, els glòbuls de greix són menors i, per tant, la llet és més estable (no fa nata) i no necessita ser homogeneïtzada. I tercer, perquè, a més de tenir un calci de més bona absorció, elimina els problemes d’intolerància a la llet, que sovint ho són a la de vaca.

Consumida des de la prehistòria, presenta un color més blanc que la de vaca i un sabor més potent. Però té un inconvenient. És més inestable a la calor.

A la cuina, el seu ús és el mateix que poden tenir les altres llets. Ho demostra que se’n facin formatges, iogurts i, fins i tot, mantega.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: