Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De forma més allargassada i boca més prominent que la resta de peixos d’escata i amb les ratlles fosques transversals del llom que la fan inconfusible, el mabre no sol tenir la mateixa acceptació que els altres, probablement per l’hàbitat que ocupa, a les platges de fons sorrenc, on sol reposar i fins i tot enterrar-se.

Present als mercats fins a finals de tardor, la mida no arriba mai a les proporcions de les grans orades o llobarros, però sol ser suficient per fer-lo a la brasa o al forn, com a peix de ració, amb l’avantatge de resultar més econòmic que els seus parents no domesticats.

Com la resta de peixos d’aquest grup, el seu problema principal són les espines, sobretot les petites, que es disposen, a banda i banda de la raspa, separant la carn dels lloms de la de la ventresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: