Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Micromesistius poutassou, coneguda en terres gironines per lluç o llúcera, també s'anomena mara del lluç, bacallaret o bacalada, entre d'altres. De la família dels gàdids, com el bacallà, l'abadalejo, la mòllera, el merlà o l'escola, la lluça de mida més petita que el bacallà i el lluç, és de carn blanca, gens greixosa i molt deliciosa, especialment si es menja fregida amb un bon oli d'oliva i amb verdures o carxofes escalivades. És un peix més aviat corrent, de preu assequible, però no per això és un peix poc preuat. Recorda una mica el lluç o llucet i es consumeix sobretot bullit, a part de fregit, com a peix de malalt, cuit els últims minuts en un arròs bullit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: