Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

També coneguda com escrita, els dos noms corresponen a un genèric que inclou aquests peixos cartilaginosos, aplanats en horitzontal, de forma romboïdal i cara superior més fosca que la inferior. Aprofitable quasi exclusivament per les ales laterals, que sovint arriben separades al mercat, en cas d’aconseguir-la sencera no hauríem de menystenir-ne el fetge per fer un aperitiu passant-lo per la paella. De pell llefiscosa quan és fresc, convé retirar-la abans de la cocció, especialment la fosca, on hi ha les escates en forma de dent. Com tots els cartilaginosos, amb tendència a desenvolupar aroma amoniacal, que es contraresta amb un rentat amb aigua avinagrada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: