Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu el sucre, la sal i l’impulsor. Afegiu-hi el llard i treballeu-ho. Aneu incorporant-hi la farina a poc a poc mentre ho pasteu.
  2. Afegiu-hi l’aigua i la llet, a poc a poc perquè es vagin integrant, i tenint en compte que hi ha d’haver el doble d’aigua que de llet.
  3. Cada vegada que n’hi poseu, pasteu bé la massa i aneu afegint-hi el líquid fins que us quedi una massa ben elàstica i homogènia, que no s’enganxi sobre el taulell. Tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant 2 h. La clau és fer el pastat com s'ha fet sempre: a mà.
  4. Dividiu la massa en vint porcions i aplaneu-les amb un corró, mirant que quedin en forma arrodonida, d’1 cm de gruix.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: