Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Carxofes, carxofes, carxofes

Menjar-se una carxofa és com girar els fulls d'un bon llibre. A mesura que avança, entusiasma, i quan arriba el final, apareix el cor, tendre, brillant i molsut. És una hortalissa suggeridora, d'hivern, una flor comestible de la qual et proposem uns plats

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: