Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Unteu-la a la torrada: si no hi ha bocins de fruita que us ho entorpeixin, estareu escampant melmelada de préssec de la bona, probablement feta amb les varietats de polpa més ferma. S'elabora coent la fruita que ha diluït el sucre amb el seu suc durant la maceració fins que queda pràcticament desfeta. Una altra cosa és la confitura: fruita trossejada i cuita en un almívar. Tampoc no hauríem de confondre-la amb les gelees, que es fan amb el suc de la fruita cuit amb el sucre i enriquit amb pectina.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: