Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Llavor d’una planta lleguminosa herbàcia originària de l’Índia, que durant molts anys va suposar l’equivalent a la nostra mongeta a les cuines d’aquell país i del sud-est asiàtic en general. Actualment també es consumeix en forma germinada, a imitació dels brots de soja.

Aquestes mongetes es recol·lecten amb les beines, que contenen uns 10-15 grans, de mida força inferior a la de les nostres mongetes. Les més habituals són de color verd, tot i que n’hi ha varietats d’altres colors.

Consumida cuita, com la nostra mongeta, té l’avantatge de no necessitar remullat previ i de tenir una cocció més curta.

A l’Orient, es presenta com a farina o en productes derivats, en forma de pasta (majoritàriament, fideus), cada cop més popular, a casa nostra. També es pot consumir com a mongeta tendra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: