Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
PUBLIREPORTATGE

El 25 de desembre... 'Food, food, food!'

La Cuina del Port presenta una carta d'hivern que aquest Nadal culminarà amb uns menús de festes dignes de la teva àvia

Tot a punt per al Nadal a la Cuina del Port

Tot a punt per al Nadal a la Cuina del Port

Seure a taula a l'hivern no té res a veure amb el que s'experimenta a la primavera, a l'estiu o a la tardor. És en aquesta estació que el menjar adquireix un paper més rellevant i intens en les trobades amb familiars, amics o companys de feina. A La Cuina del Port, el xef ha parat una atenció especial a dissenyar una carta d'hivern amb plats tradicionals i un toc inesperat, que convida a la complicitat amb els comensals. Són plats que animen a la conversa, a picar del plat de la persona que tens al davant per tastar allò que no has demanat i que, curiosament, t'acaba venint més de gust que el teu plat. Un clàssic.

la cuina del port

Es tracta d'una carta temptadora, que convida a tornar-hi per tastar-ho gairebé tot, i a tornar-hi una altra vegada per acabar celebrant els dies assenyalats amb la família, gaudint d'un menú clàssic executat d'una manera impecable.

Per compartir el sabor

Entre els plats que pots trobar en aquesta nova carta d'hivern, hi ha un fricandó desenvolupat a partir d'una picada intensa i amb matisos que creixen a la boca, gràcies a la xocolata negra que incorpora la recepta. És un plat que es degusta amb el paladar i la ment, amb un sabor que et transporta als records de la infància.

Galets la Cuina del Port

Seguint la visió creativa del xef, tenim un túnid fumat a taula amb salsa de soja i crema de pinyons crus. És un plat delicat però amb una forta personalitat que voldràs fer tastar a qui no l'hagi demanat. A vegades, el plaer del menjar és veure com algú gaudeix d'un sabor que t'ha enamorat.

7F2A4067

Per Nadal, la sopa de Nadal amb galets farcits de pilota. Atenció, però, perquè aquesta pilota és molt especial, ja que és una recepta de la mamie del xef ('àvia' en francès) i porta carn de pollastre, vedella, porc, pernil, cansalada, ou, pa ratllat, sal i pebre. I, per Sant Esteve, els canelons de galtes amb beixamel trufada, on les galtes són cuinades com un melós amb un ingredient que li dona un matís especial: la poma àcida, que s'hi afegeix durant la cocció. Aquí no hi poden faltar el pa... ni la bona companyia!

La Cuina del Port 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: