Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
PUBLIREPORTATGE

Una creació única per despertar els sentits

El bombó de xocolata amb llet i praliné d'avellana de Simón Coll és l'aliat perfecte per a totes les ocasions i està elaborat 100% amb ingredients nobles, sense gluten, ni oli de palma ni conservants

El bombó de xocolata amb llet i praliné d'avellana de Simón Coll

El bombó de xocolata amb llet i praliné d'avellana de Simón Coll

L'origen del bombó de praliné i avellana de Simón Coll neix de la passió pel món de la xocolata, que perdura des de fa més de 180 anys en aquesta empresa penedesenca, que segueix fidel al seu propi mètode bean to bar, de manera que són presents en tot el procés d'elaboració, seleccionant l'origen de la fava de cacau i els ingredients, des del 1840. 

Simón Coll

Un bombó singular

El bombó de xocolata amb llet i praliné d'avellana s'ha creat amb ingredients nobles i seguint el mètode distintiu de Simón Coll: seleccionen, torren i elaboren a la fàbrica per crear xocolata de la millor qualitat. La cremosa xocolata amb llet, el suau praliné d'avellana, el crocant caramel·litzat i el punt salí final donen lloc a una creació en forma de joia.  

És un bombó únic, pensat per despertar els sentits, que no conté gluten, ni oli de palma ni conservants i per això és un bombó fresc en què el sabor és el gran protagonista.

Simón Coll

Degustació per als 5 sentits

Un bombó amb una porció òptima de 9 g, ideal per a una degustació completa, que ofereix una explosió de sabors i textures que, en fondre's, genera un contrast únic i irresistible, especialment si seguim els consells dels experts xocolaters:

  • Vista. Observa el bombó amb deteniment. Fixa't en la lluentor i la uniformitat de la xocolata amb llet i en la forma elegant de talla de diamant. 
  • Tacte. Agafa el bombó amb els dits índex i polze, donant-li un toc de calor. Amb el contacte agafarà la temperatura idònia per començar la degustació. 
  • Olfacte. Acosta't el bombó al nas i nota l'aroma de les petites partícules de xocolata que es desprenen amb la calor. 
  • Oïda. Gaudeix de l'explosió cruixent de la xocolata i els trossets d'avellana. 
  • Sabor. Deixa fondre lentament el bombó entre el paladar i la llengua i nota la textura suau i vellutada del praliné d'avellana, amb els contrastos de sabor dels trossets caramel·litzats i el punt salí final.

Per a les grans ocasions

El bombó de xocolata amb llet i praliné d'avellana de Simón Coll es presenta en dos formats exclusius pensats per gaudir en diferents ocasions: una sofisticada llauna amb 20 bombons i un preciós estoig amb 16 unitats. El regal perfecte que combina la delicadesa i el bon gust d'un bombó excepcional amb un bonic i vistós disseny.

Podeu trobar-ne més informació a la web www.simoncoll.com.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: