Del 9 al 31 de maig, el festival enoturístic La Primavera del Cava celebra la vuitena edició amb una programació plena d'activitats que combinen la tradició vitivinícola amb la natura i la gastronomia. Durant gairebé un mes, setze cellers de les comarques de l'Alt Penedès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà oferiran experiències exclusives pensades per a tota mena de públics, des d'amants del vi fins a famílies i visitants que vulguin descobrir l'entorn del cava d'una manera diferent.
Activitats per a tots els gustos
Les propostes de La Primavera del Cava han estat dissenyades per oferir una experiència completa, combinant la degustació de caves amb activitats a l'aire lliure i amb experiències gastronòmiques. Entre les activitats més destacades d'aquesta edició hi ha esmorzars de pagès, concerts entre vinyes, maridatges amb xocolates i formatges, caminades i excursions entre vinyes, tastos a cegues, tallers de meditació i ioga a l'aire lliure, dinars a la natura, tastos d'ostres i caves, tastos de flors i caves, i també, tallers de fotografia a les vinyes. A més, cada celler oferirà experiències exclusives que permetran als visitants aprofundir en el coneixement del cava i el seu procés d'elaboració, des de visites guiades fins a tastos especials.
Una iniciativa per potenciar l'enoturisme
La Primavera del Cava és una iniciativa organitzada per l'Associació d'Elaboradors de Cava (AECAVA) amb l'objectiu de promocionar l'enoturisme i posar en valor la cultura i la tradició del cava. Les activitats es realitzen a l'aire lliure i amb aforament limitat per garantir una experiència exclusiva i personalitzada. Les reserves per a totes les activitats ja es poden fer a la web laprimaveradelcava.com i es recomana reservar amb antelació, ja que les places són limitades.
Setze cellers obriran les portes per acollir aquesta celebració primaveral. Es tracta de: Canals & Munné, Capità Vidal, Carles Andreu, Castell d'Or, Cavas Hill, Celler Kripta, Covides, Giró del Gorner, Joan Segura Pujadas, Jovani Vins, Masia Torreblanca, Rovellats, Sumarroca, U MES U, Vilarnau i Vins el Cep. Aquests cellers, ubicats en territoris reconeguts per la seva tradició vitivinícola, són referents en l'elaboració del cava i en l'impuls del turisme enològic d'experiències i tenen a punt totes aquestes propostes:
- Divendres 9 de maig
- Dissabte 10 de maig
- Diumenge 11 de maig
- Dissabte 17 de maig
- Diumenge 18 de maig
- Dissabte 24 de maig
- Diumenge 25 de maig
- Dissabte 31 de maig
Reserva la teva plaça a laprimaveradelcava.com.