Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Primavera del Cava convida a gaudir del maig entre vinyes

Del 9 al 31 de maig, el festival enoturístic ofereix una àmplia varietat d'activitats que celebren l'arribada de la primavera, el cava i la gastronomia

La Primavera del Cava se celebra del 9 al 31 de maig

La Primavera del Cava se celebra del 9 al 31 de maig

Del 9 al 31 de maig, el festival enoturístic La Primavera del Cava celebra la vuitena edició amb una programació plena d'activitats que combinen la tradició vitivinícola amb la natura i la gastronomia. Durant gairebé un mes, setze cellers de les comarques de l'Alt Penedès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà oferiran experiències exclusives pensades per a tota mena de públics, des d'amants del vi fins a famílies i visitants que vulguin descobrir l'entorn del cava d'una manera diferent.

La Primavera del Cava

Activitats per a tots els gustos

Les propostes de La Primavera del Cava han estat dissenyades per oferir una experiència completa, combinant la degustació de caves amb activitats a l'aire lliure i amb experiències gastronòmiques. Entre les activitats més destacades d'aquesta edició hi ha esmorzars de pagès, concerts entre vinyes, maridatges amb xocolates i formatges, caminades i excursions entre vinyes, tastos a cegues, tallers de meditació i ioga a l'aire lliure, dinars a la natura, tastos d'ostres i caves, tastos de flors i caves, i també, tallers de fotografia a les vinyes. A més, cada celler oferirà experiències exclusives que permetran als visitants aprofundir en el coneixement del cava i el seu procés d'elaboració, des de visites guiades fins a tastos especials.

Una iniciativa per potenciar l'enoturisme

La Primavera del Cava és una iniciativa organitzada per l'Associació d'Elaboradors de Cava (AECAVA) amb l'objectiu de promocionar l'enoturisme i posar en valor la cultura i la tradició del cava. Les activitats es realitzen a l'aire lliure i amb aforament limitat per garantir una experiència exclusiva i personalitzada. Les reserves per a totes les activitats ja es poden fer a la web laprimaveradelcava.com i es recomana reservar amb antelació, ja que les places són limitades. 

La Primavera del Cava

Setze cellers obriran les portes per acollir aquesta celebració primaveral. Es tracta de: Canals & Munné, Capità Vidal, Carles Andreu, Castell d'Or, Cavas Hill, Celler Kripta, Covides, Giró del Gorner, Joan Segura Pujadas, Jovani Vins, Masia Torreblanca, Rovellats, Sumarroca, U MES U, Vilarnau i Vins el Cep. Aquests cellers, ubicats en territoris reconeguts per la seva tradició vitivinícola, són referents en l'elaboració del cava i en l'impuls del turisme enològic d'experiències i tenen a punt totes aquestes propostes:

Reserva la teva plaça a laprimaveradelcava.com.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: