Vermuts i barbuts és un llibre que s'endinsa en el món de les cites a cegues però des del vessant gastronòmic. Amb la seva primera novel·la, la historiadora de l'art i periodista Magda Minguet ha creat un relat amb tocs d'humor amb una protagonista que, cansada de les males cites a cegues, decideix trobar-los el costat positiu: la possibilitat de menjar bé. I és que Minguet coneix bé el món de la gastronomia, ja que escriu per a la revista Foodie Culture Barcelona i col·labora amb el suplement 'Criatures' del diari Ara.
I és que la Gemma està cansada de males cites. Les converses són molt fluixes i a sobre la porten a restaurants nefastos o, encara pitjor, a restaurants de cadena. Això ha de canviar. Per fer-ho, s'inventa una aplicació per poder triar el plat i no la parella: una app de cites a cegues gastronòmiques. A partir d'ara, si la cita és un desastre, com a mínim haurà sopat bé.
A les pàgines del llibre, la Gemma s'endinsarà en una espiral de cites esbojarrades, intenses i accidentades que la portaran a trobar els millors restaurants de la ciutat, una galeria de despropòsits i situacions amb molt d'humor, però que també li permetran retrobar-se amb ella mateixa. Perquè de parelles en podem tenir moltes, però els millors amics són el més valuós que podem conservar.
- Vermuts i barbuts
- Magda Minguet
- Ed. La Campana. 224 pàg.
- Preu: 22,90 €.
El podeu comprar en aquest enllaç.