Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Viatja al Marroc amb CUINA!

Aquest juny descobrirem i tastarem la ciutat marroquina acompanyats de la xef Najat Kaanache

CUINA.CAT

11/04/2023

CUINA i Tarannà Viatges amb Sentit organitzem conjuntament, del 10 al 13 de juny, un viatge exclusiu en grup al Marroc, concretament, a la ciutat de Fes. Un viatge en què coneixerem aquesta fantàstica ciutat i el seu patrimoni, ens deixarem endur per les seves olors i colors, i descobrirem amb profunditat la seva gastronomia i els secrets de la seva cuina tradicional.

I, mentre ens deixem endur per les olors i els sabors de la cuina tradicional marroquina, també coneixerem el seu patrimoni recorrent a peu la seva medina, visitant la ciutat de Meknès –una de les quatre ciutats imperials del Marroc– i l'antiga ciutat romana de Volubilis, el lloc arqueològic més gran del país.

El viatge tindrà uns guies d'excepció: l'equip de CUINA i la prestigiosa xef bascomarroquina Najat Kaanache.  

01

L'itinerari

Dia 1 (10 de juny)

Arribada al matí a Fes. Farem una volta panoràmica per la ciutat per veure la immensitat de la medina. Dinarem al riad on ens allotjarem i a la tarda visitarem Fes-el Bali amb un guia local. L'antiga medina de Fes és una de les més autèntiques i més ben conservades de tot el món àrab. Recorrerem els seus carrerons laberíntics medievals on s'amaguen, entre el bullici de la seva gent, centres artesanals, mesquites i palaus. Per sopar, ens esperaran al restaurant Nur, de la xef Najat Kaanache, on podrem tastar la seva cuina.

Dia 2 (11 de juny)

Najat Kaanache ens acompanyarà a la medina per comprar al mercat de Fes-el Bali els ingredients que necessitarem per cuinar amb ella el dinar de la segona jornada. Ens donarà a conèixer els diferents aliments i espècies tradicionals que es fan servir a la cuina marroquina i després prepararem el dinar al seu restaurant amb aquests productes. 

A la tarda, passejarem per la Ciutat Vella, un itinerari que és com traslladar-se a l'època medieval, ja que en aquesta medina, que és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, està prohibit l'accés de vehicles de motor. Veurem com estan distribuïts els diferents barris, sempre al voltant d'escenes quotidianes com la mesquita, la font, el forn, els banys i l'escola alcorànica. Tindrem l'ocasió de veure les famoses adoberies, on tallen pells, i pujar a algun mirador on abans de l'ocàs podrem escoltar la darrera crida a la pregària. També anirem a una pastisseria a conèixer tota la varietat de pastes tradicionals.

Dia 3 (12 de juny)

Farem un curs de pastisseria al restaurant tradicional Bab Sahara, on també dinarem, i a la tarda sortirem de Fes en minibús cap a Meknès, una de les ciutats imperials més belles i poderoses del Marroc, que visitarem acompanyats d'un guia local. La seva medina és més petita i relaxada que la de Fes, però no per això és menys important. Fundada al segle X per una tribu berber, es va convertir en la capital del país al segle XVII i actualment forma part del Patrimoni Mundial per la Unesco. Hi visitarem el mausoleu de Moulay Ismail, els graners estable Heri es Souani i la presó subterrània Habs Qara abans de continuar la ruta cap a Casablanca, per passar-hi la darrera nit del viatge. 

Dia 4 (13 de juny)

De bon matí, agafarem el vol de tornada a Barcelona.

02 La xef Najat Kaanache ens acompanyarà durant el viatge

La xef Najat Kaanache ens acompanyarà durant el viatge Enrique Marco

Informació pràctica

Dates

  • Sortida: 10 de juny de 2023
  • Tornada: 13 de juny de 2023
  • Grup mínim: 18 persones

Preu

  • Subscriptors de CUINA: 1.495 euros
  • No subscriptors: 1.545 euros


El preu inclou:

  • Vol en classe turista amb Air Arabia (maleta facturada inclosa)
  • Acompanyament d'un membre de l'equip de CUINA
  • Acompanyament en la visita de la medina de Najat Kaanache
  • Taller de pastisseria
  • Visites indicades en l'itinerari
  • Transport col·lectiu privat en tots els desplaçaments
  • Allotjament i esmorzar
  • Règim de pensió completa (begudes no incloses)

El preu no inclou:

  • Assegurança d'assistència i cancel·lació (opcional)
  • Totes les despeses personals
  • Tot el que no està descrit com a 'inclòs' sota la llista 'inclou'
03 Un viatge per descobrir la gastronomia de Fes i del Marroc

Un viatge per descobrir la gastronomia de Fes i del Marroc Enrique Marco

Inscripcions

[PLACES EXHAURIDES]

La sol·licitud d'inscripció s'ha de fer emplenant el formulari en línia de la web de Tarannà Viatges. S'assignarà un registre d'entrada a cada petició amb el qual es cobriran les places disponibles, i la resta quedarà en llista d'espera. Les inscripcions estan obertes fins al 18 d'abril al migdia.

La reserva quedarà formalitzada amb el pagament del 40% de l'import del viatge. S'haurà de fer 24 hores després d'haver rebut les instruccions. Si el pagament no es fa, el torn passarà al primer de la llista d'espera. El pagament de la resta de l'import es farà un mes abans de la sortida.

Trobareu tot el detall concret, informació ampliada sobre els vols i els allotjaments previstos, els requisits per poder viatjar, les mesures de seguretat higienicosanitàries i la sostenibilitat en el viatge al web de Tarannà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: