Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb tots els elements nutritius necessaris per nodrir el futur pollet, l’ou de gallina pot tenir diverses mides, que, al mercat, es classifiquen en talles. Al marge del consum directe, cru o cuit en els diversos punts que tothom coneix, l’ou ofereix un gran ventall de possibilitats culinàries, segons es faci servir tot o només una de les dues parts: la clara, proteínica, o el rovell, amb els greixos acumulats. Aquestes parts fins i tot es treballen per separat, batent-les i mesclant-les amb altres productes, per integrar-les després.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: