Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Llaminadura tradicional de la rebosteria de les Terres de l’Ebre de clares connotacions àrabs, que situen els seus orígens en el temps de la Reconquesta i a les terres del bisbat de Tortosa. Confegit a partir d’un disc de pasta de farina, oli, sucre i mistela, plegat per la meitat i tancat tot fent una cresta, després de farcir-lo amb confitura de cabell d’àngel, el pastisset es presenta cuit i espolsat de sucre. Generalment es venen en capses de diversa capacitat i estan clarament destinats al consum entre hores, al berenar o a l’esmorzar, tot aprofitant que la pasta s’asseca lentament i, per tant, es poden conservar i consumir durant un parell de setmanes. Avui, el farcit de confitura tradicional pot presentar diverses variants, com ara el moniato, el mató i, fins i tot, la xocolata. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: