Joan Gurguí va tenir una epifania: el biquini és un univers amb possibilitats infinites. I, amb aquest credo, va obrir una petita barra al mercat del Ninot on facturava, amb molt d’èxit, versions atrevides i delicioses d’aquest sandvitx que els barcelonins van batejar amb el nom d’una coneguda discoteca. La fórmula agradava tant que en Joan va decidir créixer i es va instal·lar al barri de Sant Gervasi, on condueix la Bikineria, un restaurant amb tots els ets i uts que entén el biquini com un producte creatiu i gurmet. En Joan fa molt de temps que estudia aquest format i el resultat final, amb el pa ben torradet, el gruix perfecte i ingredients de qualitat, és gairebé una llaminadura. En té de vedella, de pastrami i, fins i tot, de pollastre a l’ast, un gir al menú dels diumenges de molts catalans de bé. Si no en teniu prou, alerta amb les postres, perquè en Joan també fa uns exemplars dolços pecaminosos. I ven packs amb tots els ingredients per emportar-vos-els i fer els biquinis a casa, en cas que vulgueu continuar la festa al vostre saló.
- Muntaner, 568. Barcelona
- www.labikineria.es