Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Bodega Montferry

L'entrepà del dia

Marc Miñarro

Marc Miñarro

Els entrepans són a l’ADN d’aquest local del barri de Sants de Barcelona. Tant, que Marc Miñarro en crea un de diferent gairebé cada dia des del 2013. Perquè, tot i que pugui tenir diverses idees al cap, la proposta del dia dependrà dels ingredients que tingui disponibles i del que li ofereixin els proveïdors. Amb tot, ell és geòleg, però s’ha convertit en un autèntic mestre dels entrepans, amb una clientela fidel que espera cada matí delícies com l’entrepà de calçots escalivats amb albergínia confitada i salsa de calçots, o el de sobrassada amb canonges, o d’altres fets amb embotits de primera categoria, que se sumen als fixos de la carta.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: