Amb un local a Barcelona i un altre a Esparreguera, La Porca ha aconseguit convertir-se en la fusió perfecta d’hamburgueseria, bar de tapes i restaurant d’entrepans. En aquesta casa, Carmen Sánchez i Rubén León, mare i fill, cuiden molt el producte i es fan unes hamburgueses imperials: la doble smash amb bacó és un clàssic de Barcelona. Una de les novetats d’aquest hivern és el roll de brioix de tàrtar de fuet, un invent marca de la casa que arrossegarà centenars de fans afamats. I també estrenen una burger de pollastre fregit a la parmesana no apte per a cardíacs. Si no en teniu prou amb bèsties com l’entrepà de porchetta, no us faltarà mai l’escalf de les croquetes de galta, l’ensaladilla murciana o les braves de la casa, sempre a les llistes de les millors patates de la ciutat. Avís: aneu-hi amb gana. Mooolta gana.
- Mata, 16. Barcelona
- Arbres, 2. Esparreguera
- www.laporca.com