Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sants Es Crema

Brasa en primer pla

Jordi Bernús

Jordi Bernús

Els millors entrepans de Sants es fan aquí. Després de tancar una primera etapa memorable, el xef Jordi Bernús va mantenir vives les brases de Sants Es Crema i es va especialitzar en el format més perfecte de la història de la gastronomia: l’entrepà. En Jordi ha sabut reinventar-se sense perdre un gram de la personalitat que defineix Sants Es Crema: vocació popular, brasa en primer pla, honestedat, embotit, carn i verdura de qualitat, ah, i un pa collonut. El cuiner es posa a prova per oferir propostes noves i estimulants de manera regular. Els entrepans de la setmana en són el resultat: biquini amb escabetx de rossinyols, crema de cabdells a la graella i moniato, i formatge mimosa. Pa de coca amb botifarra de llengua, amanida de pastanaga i coriandre. Panet amb cua de bou i amanida de figues i coliflor… Per cert, heu de demanar les braves de la casa. O, ben mirat, no ho feu, així tindreu una excusa per tornar-hi.

 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: