Els millors entrepans de Sants es fan aquí. Després de tancar una primera etapa memorable, el xef Jordi Bernús va mantenir vives les brases de Sants Es Crema i es va especialitzar en el format més perfecte de la història de la gastronomia: l’entrepà. En Jordi ha sabut reinventar-se sense perdre un gram de la personalitat que defineix Sants Es Crema: vocació popular, brasa en primer pla, honestedat, embotit, carn i verdura de qualitat, ah, i un pa collonut. El cuiner es posa a prova per oferir propostes noves i estimulants de manera regular. Els entrepans de la setmana en són el resultat: biquini amb escabetx de rossinyols, crema de cabdells a la graella i moniato, i formatge mimosa. Pa de coca amb botifarra de llengua, amanida de pastanaga i coriandre. Panet amb cua de bou i amanida de figues i coliflor… Per cert, heu de demanar les braves de la casa. O, ben mirat, no ho feu, així tindreu una excusa per tornar-hi.
- Comtes de Bell-lloc, 118. Barcelona
- @santsescrema