Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Walló

Elevant els paninis

Francesco Calculli

Francesco Calculli

El lema de la casa, make panini great again, és una declaració de principis que Francesco Calculli porta fins a les últimes conseqüències. Darrere les càmeres de Walló trobem un grup de socis italians que reivindiquen el poder dels paninis més enllà del mainstream, amb combinacions de gustos molt agosarades i preparacions sorprenents. N’és un exemple il·lustratiu l’entrepà Cotto e Crudo, amb filet en dues textures (cru i fet). O el de milanesa de tonyina, un dels invents més bojos de la casa. O el Lolo, amb focaccia, porchetta, scamorza i albergínia. Ells es fan el pa de focaccia, i es nota. Perquè la clau de Walló és tractar cada entrepà com un plat elaborat i sotmetre tots els ingredients als controls de qualitat més estrictes. Per cert, també tenen acompanyaments molt correctes –bones braves– i algun còctel amb esperit italià per fer venir la gana. Felicità pura entre pans. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: