CUINA.CAT
14/01/2020La botifarra és una de les carns amb més varietats: en podeu trobar de blanca, negra, catalana, d'ou o fins i tot de dolça. Amb aquestes receptes variades podreu incorporar de manera original la negra i la del perol.
Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric
Des dels restaurants Cullera de Boix arriba aquest puré de patates tan exquisit pel pernil ibèric que l'acompanya. A més, la botifarra corona aquest plat de la millor manera possible. Si us agrada la carn, no ho dubteu!
Pèsols amb botifarra negra Becky Lawton
Els pèsols no només són bons per la quantitat d'energia i ferro que aporten, sinó també perquè fan de perfectes acompanyants a combinacions com aquesta. La botifarra s'amaga entre el verd d'aquest completíssim plat!
Ravioli de poma i botifarra negra
Potser és difícil imaginar el sabor de la poma combinat amb el de la botifarra negra. Per això és millor que ho comproveu vosaltres mateixos amb aquests raviolis. Us sorprendran, això segur!
Favetes saltades amb bolets i botifarra negra
El millor moment per preparar aquestes favetes és en temporada de bolets, així obtindreu el plat amb el màxim sabor.
Truita de botifarra
Per si esteu cansats de la truita de patates, la francesa i la de ceba, tasteu aquesta truita de botifarra negra. Innovareu amb sabor i sense haver d'invertir-hi gaire temps més. Les truites sempre són ràpides.
Mandonguilles de gambes i botifarra negra Becky Lawton
Aquestes mandonguilles són un mar i muntanya en tota regla. Us recomanem que prepareu pa perquè la salsa que l'acompanya és per menjar a cullerades!
Milfulls de patates amb botifarra de perol
Els milfulls de patates són bons de totes maneres, però si utiltizeu la botifarra de perol ja no en voldreu fer amb cap altra varietat.
Remenat d'alls tendres amb botifarra negra de ceba
Els remenats són la solució per a aquells dies amb menys temps per cuinar, només cal posar els ingredients a la paella i deixar que l'ou faci la resta. En ser una recepta senzilla, la qualitat dels ingredients és primordial i la botifarra negra és l'estrella d'aquest plat!
Crema freda de cigrons amb botifarra negra i ceba ofegada
Aquesta crema és freda, però com que la botifarra i la ceba se serveixen calentes el plat agafa la temperatura ideal per menjar-lo a gust!
Patates farcides de botifarra amb allioli Becky Lawton
Unes patates farcides sempre són un acompanyament perfecte per a qualsevol segon plat, i més si estan fetes de botifarra i s'acompanyen d'allioli. Deliciós!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: